1 mai 2009

Cabana Ghimes pixel cu pixel II



Incep cu omul zilei-de-ieri, care a fost Ignatiu pentru ca a reusit sa faca focul pe ploaie. Ei..., l-a ajutat un pic si Cretu, dar lui ii vom rezerva o alta rubrica.

Dimineata a continuat transportarea lemnelor pana sus. Intre timp au inceput si sapaturile pentru toaleta, spre comoditatea intestinala a tuturor.
In momentul in care au venit toti mesterii, pana am apucat sa pun mana pe aparat peretii erau deja terminati. A fost prima toaleta construita in stil tornada.


Primele sapaturi la temelia cabanei, executate cu maiestrie de Andrei si lopata lui.

Intre timp a fost nevoie sa mergem pana la Miercurea Ciuc pentru diverse lucruri ... necesare.
La intoarcere, ora 17.00, priviti ce am putut gasii!


Pana la ora asta, 21.20, sunt sigur au mai aparut si ceva pereti.
Si mai sunt sigur, ca toti ma vor primi cu un zambet sugestiv pentru ca nu am ajuns inca pe deal cu berile pentru insetatii maestrii (va scriu de la "Motzart" , caruia ii multumim ca ne-a dat si noua o bucatica de internet) .

Hai, noroc si pe maine!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mii de multumiri pentru informatii, Cristi! Cum faceti de e aproape gata cabana? Echipa de echipa, cabanieri la fel...Cate cabane aveti in plan la viteza pe care o aveti sau mai mergeti si in alta parte? Aveti grija sa nu cadeti de pe schele sau cabana ca daca e ambulanta ca si firma de transport...ecologica nimic de zis...
Astept noutati ! Salutari si spor!