30 aprilie 2009

Cabana Ghimes pixel cu pixel 1


Salutarea tuturor,

Din partea echipei de santier, voi incerca sa va tin la curent cu evolutia construirii cosmeliei de la Ghimes. Astfel, cei care sunt departe de Ghimes vor putea urmari, pe blog, noutatii in timp aproape real (cel putin voi incerca).

"Newsletter"-ul va contine o rubrica legata de stadiul constructie, Cabana pixel cu pixel, si o a doua rubrica, "Omul zilei-de-ieri", care va incerca sa surprinda putin din atmosfera de pe aici.


Asadar, ieri a avut loc prima livrare de material. De asemenea a fost cumparata usa si alte maruntisuri. Azi a inceput transportarea materialelor sus pe deal, cu firma de transport pe care o puteti admira mai jos.

Urmeaza, de asemenea, sa soseasca o mare parte din cei care vor fii prezenti pe schele zilele acestea.

Omul zilei-de-ieri este fara nici o indoiala Filip Bacsi pentru ca el ne-a vandut terenul si ne primeste tot timpul cu glume simpatice. Dar adevaratul motiv este faptul ca a cazut de pe acoperis, drept pentru care se afla (in stare buna) la spitalul din Miercurea Ciuc (- ciuc.... ciucc) pentru observatii. In absenta lui va las sa admirati toporul care a ramas agatat pe horn.



Acelasi titlu ar merita sa-l primeasca si Viki Neni (nu stiu cum s-ar scrie) care ne-a servit cu o ciorba delicioasa si are niste adidasi PUMA superbi.

No', v-am pupat, ca tre sa merg dupa ciment si nisip.
Pe maine!

Un comentariu:

Emanuel Suceu spunea...

Sanatate lui badea Filip Bacsi! Acum ca zeitatile au fost imbunate (si nici macar nu mai trebuie zidita Ana) le tin pumnii celor zece mesteri mari, chiar de nu-s zidari! Succese la ctitorit dar cu grija, cu maaaare grija!