27 aprilie 2009

Bugetul de stat - 2%= Cabana Ghimes + 2%

În legătură cu cheta pentru cabană, toţi cei care sunt angajaţi în ţară ne pot ajuta redirecţionând 2% din impozitul pe venit, care intră în mod obişnuit în buzunarele statului.

Cei de pe site-ul www.doilasuta.ro se laudă că e mai simplu decât să te legi la şireturi (chiar dacă
cei care au stat la cozi de la "Circul financiar" ar putea să spună contrariul). Puteţi afla, pe acest site, mai multe detalii despre ce înseamnă campania 2%.

Pentru binevoitori, am pregătit formuralul 230, care trebuie depus la Direcţia Finanţelor Publice de care aparţineţi după domiciliu. Am modificat pdf-ul astfel încât să puteţi introduce datele necesare direct de pe calculator (e vorba de căsuţele cu roşu, care sper să se vadă şi la voi) . Din păcate, dacă nu aveţi versiunea profesională a programului Adobe Reader, nu veţi putea salva documentul, dar îl puteţi imprima (sau să-l completaţi la mână).

În sfârşit, formularul 230 poate fi descărcat de aici.

Şi mai important, dacă vă este mai simplu, ajunge să ne trimiteţi formularul completat şi semnat la Claudianum, şi ne ocupăm noi să le depunem acolo unde trebuie.

A..!!! Să nu uit! Campania durează numai până pe 15 mai, deci mai sunt exact 12 zile lucrătoare în care puteţi să-l mai deposedaţi pe Boc de nişte bani.

Mii de mulţumiri încă o dată!

5 comentarii:

Emanuel Suceu spunea...

Cristi, tu esti disponibil joi seara? As vrea sa rezolvam atunci treaba asta.

Numai bine,
Emanuel

anne spunea...

Ce pacat ca nu ati avut ideea asta de mai demult :(

Alin spunea...

Foarte faina idea cu formularul. O mica problema totusi: incearca sa completezi CNP-ul - casutele 11 si 12 sunt linkuite intre ele. ;)

Cristi spunea...

Da, Anne, intr-adevar... avem tot timpul ceva de invatat :)

Cristi spunea...

merci alin, remediez imediat problema
mai nasol e pentru cei care au descarcat deja documentul.