10 decembrie 2008

CONCERT DE CRACIUN

Ce parere aveti? Ar putea sa fie o seara faina?

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor va organiza la sfarsitul acestui an concertul caritabil "COLINDA IN DAR, DARUL TAU CA O COLINDA!". Concertul va avea loc in data de sambata, 20 decembrie, la orele 19.30, la Catedrala Romano-Catolica "Sfantul iosif" din Bucuresti", str. G-ral Brethelot, nr. 19, sector 1, Bucuresti., evenimentul fiind realizat cu sprijinul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti si UniCredit Consumer Financing. Partener principal al evenimentului este Centrul National de Arta Tinerimea Romana, prin intermediul caruia, concertul va fi sustinut de Corul de Camera Preludiu, dirijor Voicu Enachescu, cor de renume la nivel national si international, cu peste 35 de ani de prestigioasa activitate culturala.
Scopul evenimentului este acela de a atrage fonduri pentru sustinerea accesului la educatie prin acordarea de burse de studiu pentru 50 de tineri proveniti din familii sarace din Bucuresti, Dambovita si Cluj, unde Fundatia noastra desfasoara programe de prevenire a abandonului scolar.
Dorindu-ne sa avem linga noi toti prietenii, colaboratorii, partenerii, autoritatile si actorii privati cu care fundatia noastra colaboreaza, va invitatm cu drag sa ne fiti alaturi la acest eveniment, rugandu-va in acelasi timp sa ne sprijiniti in promovarea acestuia in rindul tuturor persoanelor interesate.
Participarea la acest eveniment caritabil se poate face pe baza de invitatii, aceasta putind fi disponibile in baza solicitarii dumneavoastra, fie la adresa lacramioara.rediu@fdpsr.ro, fie la numarul de telefon 021/2530076, cell; 0742/028855, persoane de contact: Lacramioara Rediu si Constanta Bratu. Oferta se poate face la primirea invitatiei, iar daca acest lucru nu este posibil, la momentul desfasurarii concertului.


Niciun comentariu: